Hela människan inte bara idrottaren!

Jönköpings Kommun

Vem går på Sanda Orientering


 

Ingvar Åkesson, tränare. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Har jobbat på Sanda orienteringsgymnasium i 14 år. 

 

 

 

   


Hanna Palm, tränare. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Jobbar även som sjukgymnast åt Svenska orienteringslandslaget.

 

 

 

 

 

 


 

Alice Axelsson. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK3 på Samhällsprogrammet. Smeknamn är Den där. Äter helst Kött och potäter. Favoritmusik är "blandat". Idolen är Albin Axelsson. Okänd talang är att vara "grym på att gå ner i 90 grader".

 

 

 


Alice Svensson Finndahl . Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK2 på Naturvetenskapsprogrammet. Äter helst fika. Favoritmusik är Topplistan.

 

 

 

 

Amanda Rangert. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK3 på Naturprogrammet. Smeknamn är Twerk. Äter helst grillat. Favoritmusik är "blandat". Okända talanger är "Bäst på skridskor - Skridskodrottning".

 

 

 

 

Arvid Claesson. Tävlar för Jönköpings OK. Går i ÅK3 på Samhällsprogrammet. Smeknamn: Nye Sprintkungen, Cooperkungen, Classe. Äter helst: Tacos. Favoritmusik: House anthem, radiomusik. Idol: Thierry Guergiou

 

 

 

 

Elin Posch.Tävlar för Jönköpings OK. Går i ÅK3 på Naturprogrammet. Äter helst vattenmelon, pannkakor och choklad. Favoritmusik: Svensk pop. Okänd talang: Kan få in hela handen i munnen

 

 

 

 

Elin Svensson. Tävlar för OK Älme. Går i ÅK1 på Naturprogrammet. Smeknamnet är Sven. Äter helst frukost. Favoritmusiken är Coldplay och Idolen är Jeetels.

 

 

 

 

 


Ella Palm. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK1 på Naturprogrammet.

 

 

 

 

 

 

Elsa Lindeblom. Tävlar för Hestra IF. Går i ÅK1 på Naturprogrammet. Smeknamn är Lindan eller Elsutt. Äter helst frukost, lunch, middag och kvällsfika. Favoritmusiken är Topplistan. Idolen är Jeetels. Min okända talang är: grym på att bygga IKEA-möbler.

 

 

 

 

 

 

Hampus Lindman.  Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK2 på Naturvetenskapsprogrammet. Äter helst pasta. Favoritmusik är House. Idolen är Sven-David Nästesjö. Okänd talang är Utförsåkning.

 

 

 

 

Jakob Ingström. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK1 på Handelsorogrammet.

 

 

 

 

 

 

Johanna Nilsson. Tävlar för Kungälvs OK. Går i ÅK1 på Samhällsprogrammet. Smeknamnet är Pappe aka paprika. Äter helst mat. Favoritmusiken finns på min spotify. Idolen är Jeetels. Okänd talang är att jag kan vicka på öronen.

 

 

 

 

 

 

Lovisa Nord. Tävlar för SOL Tranås. Går i ÅK1 på Samhällsprogrammet. Smeknamnet är Lovis. Äter helst mat. Favoritmusiken finns på min spotify. Idolen är Jeetels. Okänd talang är att jag är grym på packa.

 

 

 

 

 

.  

Lukas Granstedt. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK1 på Ekonomiprogramet. Smeknamnet är Granen. Okänd talang är att vicka på öronen och dansa magdans.

 

 

 

 

 

 

 

Mimmi Dahlberg. Tävlar för Bredaryds SOK. Går i ÅK3 på Naturprogrammet. Äter helst pasta. Favoritmusik är Svensk musik tex Håkan Hellström och Veronica Maggio.

 

 

 

 

 

Ophelia Almqvist Haas. Tävlar för Nybro OK. Går i ÅK2 på Naturprogrammet. 

 

 

 

 

.

.  

Simon Freyland. Tävlar för Eksjö SOK. Går i ÅK1.

 

 

 

 

 

 

Stina Eriksson. Tävlar för Jönköpings OK. Går i ÅK3 på Naturprogrammet

 

 

 

 

 

Stina Johansson. Tävlar för OK Bävern. Går i ÅK1 på Ekonomiprogrammet. Smeknamnet är Stinis. Äter helst godis. Favoritmusiken finns på min spotify. Idolen är Jeetels.

 

 

 

 

 

 

Tindra Hjort. Tävlar för Falköpings AIK OK. Går i ÅK1 på Naturprogrammet. Smeknamnet är tuppen. Äter helst coctailtomate. Favoritmusiken är min topplista. Idolen är Jeetels.

 

 

 

 

 

 

Tova Olsson. Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK3 på Barn och Fritidsprogrammet. Äter helst: Tacos, men är även väldigt förtjust i potatis. Idol: Calle Halfvarsson. Favoritmusik: Glad fartfylld musik ex. Alesso/Avicii.

 

 

 

 

Viktor Ossiansson.  Tävlar för IK Hakarpspojkarna. Går i ÅK2 på Naturvetenskapsprogrammet. Smeknamn är Osse. Äter helst pasta. Favoritmusik är Deep House. Idolen är Sven-David Nästesjö. Okända talanger är Alpin skidåkning och Ishockey

 

 

 

 

William Lundstedt. Tävlar för Mullsjö SOK. Går i ÅK1 på Naturprogrammet.