Jönköpings kommun

Tennis

Sanda har lokal idrottsbildning, LIU, i Tennis. Det innebär att du inom det individuella valet läser 200 poäng på tre år inom Idrott och Hälsa 1,2 - idrottsspecialisering. LIU är i första hand riktat till dig som lokalt söker från Jönköpings kommun. Söker du från annan kommun placeras du som andrahandssökande vilket innebär att du inte är garanterad plats på LIU.

På LIU Tennis får du professionell träning och vägledning i din utveckling inom alla områden; tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt. För att säkerställa din utveckling bedrivs träningen av välutbildade tränare som vet vad som krävs av dig som individ för att nå dina mål. För att utvecklas optimalt krävs utmaningar och stimulans och detta får du varje dag i form av målinriktade träningskamrater och engagerade tränare som tillsammans med dig utvecklas mot de mål som du siktar mot. Vi bygger mycket av träningsupplägget på att utveckla/förstärka dina individuella behov

LIU Tennis träningsmiljö

Vi har välutrustat gym och träningshallar på skolan för att bedriva fysisk träning i. Träningen i tennis bedriver du framförallt i Racketcentrums lokaler tio minuter med buss eller cykel från skolan.

Ansökan till vår LIU-utbildning

Tennis bedriver vi även i form av lokal idrottsbildning, LIU. Det innebär att du inom det individuella valet läser 200 poäng på två år inom "Idrott och Hälsa 1,2 – idrottsspecialisering". LIU är i första hand riktat till dig som lokalt söker från Jönköpings kommun. Söker du från annan kommun placeras du som sökande i andra hand, vilket innebär att du inte är garanterad plats på LIU. Ansökan till LIU Tennis gör du via formuläret senast 1 mars.

Du gör även en ansökan till Sandagymnasiet och det program du vill läsa hos din syv på den skola du går idag. Vi kontaktar alla som sökt LIU och bekräftar att du fått plats senast den 15 mars.

Ansökningsformulär LIU Tennis 24-25

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 1 mars klockan 23.59.

Nicolas Leiva Martinez

Instruktör LIU/SIH